Alltid FRAKTFRITT vid order över 499:- inom Sverige    |   TRYGG HANDEL - 25 år i branschen  |  MINA SIDOR

0

Favorit-ikon

0

0 produkter / 0 kr

Till varukorgen-ikon

0

Hem / Inspiration / Eva Solo design glas porslin köksredskap heminredning

Eva Solo design av glas, porslin, köksredskap och heminredning

Eva Solo anser att god design är allt.

Design handlar inte bara om framtoning. Design är en kombination av estetik, funktion och materialval. Och bra design ger vackra produkter som är en ren njutning att använda och äga. Eva Solo samarbetar med designer som tillhör de allra bästa inom sitt område och under årens lopp har hennes produkter vunnit mer än 150 danska och internationella designpriser. God design är helt enkelt kärnan i allt Eva Solo gör.

Snygg design för ditt hem

Eva Solo omvandlar exklusiv dansk design till vardagsföremål för hemmet. Enkelhet, markanta linjer och högt bruksvärde är gemensamma nämnare för produkterna i kollektionen. Serien är uppdelad i kategorierna cooking, serving, living, bath och outdoor. Det ger ett brett urval av produkter för hemmet, så att du kan omge dig med god design överallt där hemma.

Handla Eva Solo hos Köksprodikter.se

Företagets historia går ända tillbaka till 1913 och Eva Solo-märket slog igenom på allvar 1952 med en skärmaskin för bröd och pålägg som skulle bli en designklassiker. Den första av många. I dag är produkterna fördelade i olika kollektioner som säljs i hela världen. Fast utgångspunkten är fortfarande densamma: estetik, funktion och kvalitet. Vi har ett brett sortiment av Eva Solos produkter i vår e-butik. Välkommen att handla hos oss.

Eva Solo designpriser

Även om det inte är ett mål i sig för Eva Solo att vinna designpriser är de ändå stolta över att ha tilldelats mer än 150 internationella designpriser. Det ser Eva Solo nämligen som ett tecken på att deras lust att utforska världen och deras designglädje förmedlas genom deras arbete. Eva Solo kan med stolthet berätta att de har vunnit designpriser som exempelvis iF product design award, Designpreis och red dot design award. De är alla prestigefyllda internationella designpriser som tilldelas produkter för deras design och funktion.

Fågelbo, snygga och praktiska från Eva Solo.

Bra redskap

Eva Solo Trio är kok- och stekkärl samt köksredskap på hög nivå. Designen är enkel och elegant – grytan har nästan fått status som designklassiker – men låt dig inte luras. Produkterna har skapats för att användas. Dag efter dag, år efter år. Det är proffskvalitet för hemmet. Serien består av kok- och stekkärl, köksredskap, porslin och glas - allt i snygg design från Eva Solo.

CERTIFIERAD E-HANDEL

KONTAKT / INFORMATION

TPB Presenten AB
Norra Oskarsgatan14, 582 73 Linköping
Org.nr. 556423-2634

» kundtjanst@koksprodukter.se

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och erhåll senaste nytt  med massor av fantastiska erbjudanden.

KORT OM KÖKSPRODUKTER

Köksprodukter - Vi har det senaste och mesta inom kök, inredning och design.

Det dukade bordet som glas, porslin och bestick. Köket som köksredskap, köksmaskiner och husgeråd. Vardagsrummet som heminredning och designprodukter. Vår försäljning sker genom vår internetbutik.

Copyright © 2013 TPB Presenten AB / Köksprodukter.se