Alltid FRAKTFRITT vid order över 499:- inom Sverige    |   TRYGG HANDEL - 25 år i branschen  |  MINA SIDOR

0

Favorit-ikon

0

0 produkter / 0 kr

Till varukorgen-ikon

0

Hem / Inspiration / Gerbera handgjord ugnsfast keramik

Gerbera - handgjord och ugnsfast keramik med vågig kant, den vackraste av dem alla på det dukade bordet.

Gerberas handgjorda och ugnsfasta keramik uppskattas i hela världen. Gerbera med kontor och lager utanför Stockholm i Gustavsbergs Hamn blir bara mer populär med åren. Keramiken glaseras och drejas för hand i deras anrika fabrik som stärkts i generationer och gått i arv från far till son.

Miljöcertifierat och handgjort är kvalitet

Keramiken är miljöcertifierad, testad och godkänd enligt EUs normer för bl.a kadmium, blyinnehåll och andra gifter. Produkterna är godkända för livsmedelshantering och har en lagstadgad märkning i godset.

Varje Gerbera-produkt är unik

Keramiken kan variera smått i storlek, form och utseende just för att den är skapad för hand. Keramiken tillverkas i vit terrakottalera vilket ger den sina fantastiska egenskaper och skall ej förväxlas med fältspat eller stengods, som är maskintillverkat. Köp en Gerberaprodukt för säker kvalite!

Alla produkter är ugnsfasta långt över 250 grader och fungerar i mikrougn, på din grill och kan även frysas. Ugnsfast keramik har en alldeles egen glasering som gör att din mat inte bränner fast i kanterna och underlättar rengöring efter matlagning. Den unika framtagningen bidrar även till den otroliga förmågan att tillaga mat varsamt med bibehållen smak och behålla värme och kyla lång tid.

Färgprover på Gerbera ugnsfasta keramik

Gerbera - handgjord och ugnsfast keramik med vågig kant, den vackraste av dem alla på det dukade bordet. Passa på att fynda i vår shop. Vi har alltid bra pris på Gerbera.

CERTIFIERAD E-HANDEL

KONTAKT / INFORMATION

TPB Presenten AB
Norra Oskarsgatan14, 582 73 Linköping
Org.nr. 556423-2634

» kundtjanst@koksprodukter.se

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och erhåll senaste nytt  med massor av fantastiska erbjudanden.

KORT OM KÖKSPRODUKTER

Köksprodukter - Vi har det senaste och mesta inom kök, inredning och design.

Det dukade bordet som glas, porslin och bestick. Köket som köksredskap, köksmaskiner och husgeråd. Vardagsrummet som heminredning och designprodukter. Vår försäljning sker genom vår internetbutik.

Copyright © 2013 TPB Presenten AB / Köksprodukter.se